Градска организација - Скопје


Претседател на градската организација - Скопје:

 Александар Бајдевски


Секретар на градската организација - Скопје:

Марин Алексов, Карпош


Потпретседатели на градската организација - Скопје:

Александар Наумоски, Ѓорче Петров

Љупчо Васовски, Кисела Вода


Извршен одбор на градската организација - Скопје:

Билјана Боцеска, Ѓорче Петров

Васко Иловски, Гази Баба

Весна Милосавлевска, Центар

Иван Спировски, Карпош

Мартин Донев, Бутел

Слаѓана Богдановиќ, Центар

Селда Ујкановиќ, Чаир

Зоран Атанасов, Аеродром

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени