mchi

Контакт

Официјалната веб страна на СДСМ е редовно ажурирана од Центарот за комуникација со јавноста на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија.

СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА MАКЕДОНИЈА

ul

ул. "Бихаќка" бр. 8 1000 Скопје, Република Северна Македонија

tel

Тел. (02) 3293 100

faks

Факс. (02) 3293 114

Испратете коментар

За сите прашања и коментари поврзани со СДСМ можете да не контактирате преку пополнување на контакт формата или на web@sdsm.org.mk
E-mail адреса: *
Име и презиме: *

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени