mchi

Најнови вести

СДСМ нема никаква врска со настанот во затворот Идризово, секој што прекршил мерки да биде казнет

dbi

19.06.2020

Одговор на новинарски прашања, Коста Петров, потпретседател на СДСМ

 

Прашање: Дали сте запознаени со случајот во затворот Идризово на којшто меѓудругото се гледаат партиски обележја на СДСМ? Дали вашата партија на било каков начин била инволвирана во настанот?

Одговор: Да, запознаени сме со тој случај, повторно кажувам дека нашата партија ниту иницира, ниту оправдува вакво однесување во било каква институција и повторно апелирам сите граѓани да ги почитуваат мерките, да држат дистанца, да носат маски, а оние кои што не ги почитуваат овие правила да бидат строго казнети.

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени