mchi

Најнови вести

Најава, увид во градежни работи на браната Конско

dbi

20.06.2020

Денеска, 20.6.2020 (сабота) претседателот на СДСМ Зоран Заев и генералниот секретар Љупчо Николовски, ќе 
направат увид во градежни работи на браната Конско, Гевгелија.
 
Предвидени се изјави за медиуми на претседателот Заев и генералниот секретар Николовски во 14.10 часот.
 
 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени